公告主旨 國外入境台灣之學生需於校外完成入境隔離3+4天滿後方得入校或入住宿舍

Overseas arrivals are not allowed to enter the campus or move into the dormitory rooms before completing 3+4 epidemic prevention measures

學校宿舍依防疫指揮中心暨教育部規定:自國外入境台灣之學生其入境檢疫措施不得於學校宿舍實施,因此自國外入境台灣之學生,必需先於校外完成入境隔離3+4,故不得將學校宿舍填具為防疫隔離處所,並需於校外隔離3+4期滿後始入校或入住宿舍。

According to the epidemic prevention policy of the Central Epidemic Command Center and the Ministry of Education, overseas arrivals need to conduct three days of quarantine and four days of self-initiated epidemic prevention at a quarantine hotel outside of the campus. The dormitory cannot be listed as a quarantine residence. Students are not allowed to move into the dormitory or enter the campus until they finish the 3+4 epidemic prevention measures.

公告分類 生活輔導與衛生保健
公告單位 學生事務處-生輔組 陳淑珍